Ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija

Opis

Svi pregledi i mjerenja se obavljaju od strane stručno ospososbljenih osoba, i u skladu sa raspoloživim ispitnim i mjernim uređajima, instrumentima i razrađenom metodologijom.

Sve električne instalacije i uređaji se održavaju i kontrolišu u zakonom propisanim rokovima od strane ovlaštene institucije koja za to izdaje odgovarajuće protokole. U izvještaju o ispitivanju električnih instalacija i uređaja obuhvaćeni su zapisnici, protokoli i tabelarni prikazi rezultata mjerenja u sklopu zapisnika o mjerenjima i ispitivanjima električnih instalacija, zapisnika o mjerenjima i ispitivanjima gromobranskih instalacija, zapisnika o mjerenjima i ispitivanjima sistema uzemljivača za zaštitu od statičkog elektriciteta te ostali relevantni zapisnici shodno oblastima.

U okviru navedenog rješenja, naša firma može obavljati slijedeće poslove:

Mi posjedujemo sav potrebni instrumentarij za obavljanje periodičnih pregleda, mjerenja i ispitivanja na elektroenergetskim postrojenjima, električnim uređajima, električnim instalacijama i izdavanju isprava. Posjedujemo  razrađene metode mjerenja  i protokole za navedene periodične preglede, mjerenja i ispitivanja na elektroenergetskim postrojenjima, električnim uređajima, električnim instalacijama, te shodno tome imamo zakonsko pravo da izdaje validne zapisnike o periodičnim pregledima. Firma ima kvalifikovan kadar za sva navedena ispitivanja, kao i kadar koji je osposobljen za ispitivanje, montažu, nadzor i održavanje uređaja. Spoj bogatog iskustva i mladih ljudi spremnih na izazove je naša dobitna kombinacija.

Potrebna Vam je edukacija o
zaštiti na radu?

Ukoliko Vam je potrebna obuka o zaštiti na radu ili zaštiti od požara kontaktirajte nas.

Zašto izabrati Institut SK?

Prednosti koje ćete dobiti angažovanjem našeg stručnog tima višestruko će se isplatiti.

Pristupačne cijene

Najbolji omjer cijene i kvalitete.

Profesionalan tim

Dugogodišnja edukacija i obrazovanje imperativ su našeg tima.

Uvijek tu za svoje klijente

Dostupni za sve klijente onda kada im je najpotrebnije.

Pošaljite upit

Potrebna Vam je poslovno-tehnička saradnja za vođenje kompletne zaštite na radu?